به گزارش سرویس مد و لباس هنر آنلاین:
روایت غزال بهمنی دبیر سومین جشنواره ملی لباس کودک و نوجوان از روند برگزاری این رویداد/ همکاری با دو دانشگاه و چند اتحادیه بزرگ و حرکت به سمت اسلوفشن
غزال بهمنی در بخشی از صحبتهای خود میگوید، ارائه عدد و رقم در انتهای این جریان، هیچ باقیات و صالحاتی برای فرزندان ایران ندارد پس شاید رسالت ما در این مقطع، تنها رساندن فراخوان این جشنواره با بخشهای متعدد به گوش فعالان مد و لباس و جلب توجه هر چه بیشتر به اهمیت طراحی و تولید لباس باکیفیت برای گروه سنی کودک و نوجوان باشد.
مشروح گفتوگوی هنرآنلاین با غزال بهمنی را در ادمه بخوانید:
خانم بهمنی، به عنوان پرسش ابتدایی لطفا بفرمایید چه شد که به عنوان دبیر سومین جشنواره ملی لباس کودک و نوجوان منصوب شدید؟
سرکار خانم شفاپور دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور به واسطه اینکه بنده چندین دوره داور جشنوارههای مختلف ملی و بین المللی در فجر بودم، این لطف را به من داشتند و من را به عنوان دبیر این رویداد منصوب کردند.
آیا پیش فرضی برای دبیری یک جشنواره دولتی در ذهن داشتید یا تمام تصمیمات و برنامه ریزیها به بعد از انتخابتان موکول شد. این پرسش را از این باب مطرح میکنم که خانم شفاپور بارها به این نکته اشاره داشتهاند که با اصرار شما را متقاعد به پذیرش این حکم کردهاند؟
من دورههای قبلی جشنواره فجر را با مدیریتهای قبلی از نزدیک حس کرده بودم. برگزاری جشنواره ملی سختتر از جشنوارههای خصوصی و شخصی است چرا که شما در آن بودجه بسیار محدودی دارید و باید از ایدهآل خودتان بگذرید. من فردی هستم که یا کاری را انجام نمیدهم یا به سمتی میروم که ایدهآلهایم برآورده شود. چند ماه پیش خانم شفاپور به بنده این پیشنهاد را داده بودند و من پیشنهاد ایشان را مطالعه کردم. من در سال دوم جشنواره ملی لباس کودک و نوجوان در شورای سیاست گذاری این جشنواره حضور داشتم و برند شخصی من در بخش ویترین ملی جشنواره کودک برگزیده شد و حتی اسپانسر بخشی از جوایز جشنواره کودک سال دوم بودم. ایشان به من اعتماد کردند و این پیشنهاد را به من دادند. من ابتدا مقاومت کردم و گفتم شاید نتوانم از پس این قضیه بربیایم. سپس به دوستان دیگری که تجربیات مشابهی داشتند، مراجعه کردم تا ببینم آیا هدفی پشت این ماجرا بوده است یا خیر؟ من هر زمان داور جشنوارههای مختلف میشوم همیشه از داوران قبلی سوال میپرسم که آیا در برگزاری جشنواره یا حتی در پورتفولیوی جشنواره هدفی بوده که من هم بروم و آن را دنبال کنم؟ این عادت من است که به گذشته و افرادی که قبلا زحمت کشیدهاند مراجعه میکنم. به نظر من در هنر صنعت نوپای مد و لباس، ارزشمند است.
برای خواندن ادامه گفتوگوی خانم غزال بهمنی با سرویس مد و لباس هنرآنلاین به لینک زیر مراجعه کنید:
http://www.honaronline.ir/fa/tiny/news-156936
هنوز دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.