5
/
5
(
3
امتیاز
)
مصاحبه مرکز دیزاین ورجاوند با خانم مریم زارعی، فعال در حوزه کسب وکار پوشاک در شیراز.
سلام خدمت شما خانم زارعی عزیز، لطف میکنین خودتون را برای ما و مخاطبان ورجاوند معرفی کنید و از فعالیتهای گذشته خودتون بگین و اینکه در چه عرصهای فعالیت دارید؟
سلام خدمت شما و مجموعه ورجاوند و همه مخاطبان آن، مریم زارعی هستم متولد 12بهمن 76.تحصیلات دبیرستانم دررشته ی تجربی بدون علاقه به پایان رسید،بعد تصمیم گرفتم در زمینه ی هنر وارد دانشگاه بشم با علاقهی زیاد در رشتهی هنرهای دیجیتال در یکی از دانشگاههای شیراز مشغول به تحصیل شدم، از طرفی به علت داشتن علاقه در زمینهی نقاشی و طراحی هم فعالیت میکردم، بعد از مطالعه و گذراندن واحدهای درسی متوجه شدم هنرهای دیجیتال فاصله زیادی با طراحی و نقاشی داره به همین خاطر انصراف دادم و به صورت خیلی جدیتر دورهی طراحی لباس در سازمان مدیریت صنعتی را شروع کردم و درکنار اون به صورت قوی در سبکهای مختلف نقاشی فعالیت میکردم و همچنین دراین زمینه از نظر اقتصادی کسب درآمد دارم. یک تایمی هم در زمینه ی تصویرگری فشن برای چند برند در شیراز کار کردم. و هماکنون در زمبنه مد و فشن مشغول فعالیت هستم.چطور شد که وارد صنعت مد شدید و در کدام شاخه فشن فعالیت میکنید؟
اجازه بدید اینطور براتون بگم، من بسیار علاقه ی زیادی دارم که طراح صحنه و نمایش باشم، به همین دلیل یک سال پیش برای یک تله فیلم انتخاب شدم به عنوان طراح لباس وصحنه . علاقه ی زیاد من نسبت به کار کردن با سینما و تلویزیون باعث شده که بسیار گرایش پیدا کنم به سمت custom style یعنی سبک های سفارشی. درحال حاضر کارم را به صورت جدیتر تحت سرپرستی یک استاد از تهران شروع کردم و هم در شاخهی استایلینگ فعالیت میکنم هم طراحی.چرا و به چه علت خانم زارعی خواستید که در دوره مدیریت مد شرکت کنید؟ احساس نیاز شما چه بود برای ادامه فعالیتها؟
چون همیشه به خودم میگفتم اگر قرار باشه وارد کاری بشم باید آن را به صورت حرفهای آموزش ببینم در همین راستا تقریبا ازیک سال پیش با استاد سهراب رحیمی در اینستاگرام آشنا شدم، و مطالب آموزشی که قرار میدادن درصفحه کاریشون را دنبال میکردم، به این نتیجه رسیدم که یکی ازبهترین دوره های آموزشی برای پیشرفت کار من میتواند باشد، از این جهت که به خاطر آموزشهای خودشناسی و توسعه فردی ایشان میتوانستم خودم را بهتر بشناسم که دقیقا کجا قراردارم و باید به کجا برسم، و خودم را برای انجام فعالیت هایم حرفهایتر کنم. در نتیجه برای حرفهایتر شدن این نیاز را در خودم دیدم که این دوره را شروع کنم.باشرکت در دوره ی مدیریت مد چقدر توانستید به توانمندیها و حتی ضعفهای خود پی ببرید، و چه تصمیمی برای به کارگیری آنها دارید؟
من در جلسات اول با آموزشهای خودشناسی روبرو شدم، خیلی برایم جالب بود وویسهای آموزشی در این خصوص را که ارائه داده بودند چندبار گوش کردم، و نتبرداری کردم، متوجه شدم و به مقولهای رسیدم به نام باز اجتماعی شدن، شناخت دقیقتر خودم و آدم های اطرافم و از همه مهمتر اخلاق قضاوتگری را از خودم دور کردم. یاد گرفتم برای موفق شدن باید اول خودم را بشناسم و متوجه تفاوتهای درونی خودم و دیگران شدم، نقاط ضعفم برایم روشنتر شد و لحظه لحظه سعی کردم کم رنگترشان کنم. خیلی ازخودم راضیم که این دوره را شرکت کردم و جدای از این در قالب مدیریتی در صنعت مد خیلی چیزها را یاد گرفتم.خانم زارعی در آموزش ها و موارد تدریس شده، به جز خودشناسی مباحث مدیریتی را چطور دیدین؟
من به مدیر بودن و مدیریت علاقه ی زیادی دارم (اینجارو با خنده میگن) یه مدیر برند باشم، اصلا دوست ندارم به عنوان مدیرخلاقیت ساعتها بشینم و طراحی کنم، دوست دارم مدیریت کل مجموعه را به عهده بگیرم، به خاطر همین با این آموزش ها تا حد زیادی مسئلهی کسب و کارم را فهمیدم و الان موقع مناسبی نیست که من کسب وکار شخصیم را شروع کنم. نکتهی جالب این آموزشها این بود که تو را با حقیقتهای دنیای کسب وکار روبرو میکنه و شما را در هالهای از توهم نگه نمیدارد، که اگر در حوزه طراحی کار میکنی سال دیگه این موقع در میلان اجرای لباس و طراحیهایت را داری، نه! بهت میگه تا زمانی که وارد حوزهی کسب و کار خودت به صورت عملی نشدی تجربه نمیکنی! استاد رحیمی میگفتن اگر شکست خوردی هم اشکال نداره، چون تویی که وسط میدان جنگ هستی از اونی که همیشه به علت ترسهاش وارد نمیشود جلوتری! از آموزشهای استایلینگ استاد جهرمیان هم دراین دوره دیدم بسار راضی هستم.و در آخر، چشم انداز شما خانم مریم زارعی برای فعالیت در عرصه فشن چیست و خودتان را مثلا در 10 سال آینده کجا و چطور میبینید؟
چشم انداز من این هست که به صورت حرفهای یک custom styleing بشوم. و بعد طراح صحنه سینما و تلویزیون باشم. و اینکه بتوانم برند شخصی خودم را به ثبت برسونم و کاملا جدی فعالیت داشته باشم. مریم ۱۰ سال دیگه را در جایی میبینم که مدیر موفق مجموعه و برند خودش هست و به کشورهای دیگر جایگاه یک طراح ایرانی را نشان میدهد به طوری که عنوان میکنم لزومی ندارد یک طراح موفق ایرانی حتما در برندهای معروف دنیا فعالیت کند، بلکه خودش میتواند مطرح بشود در عرصههای بین المللی و حتی جوایزی هم بگیرد در این زمینه…..واین بلند پروازی و دور از انتظار نیست.ممنون و تشکر از همراهی شما خانم مریم زارعی عزیز، مرکز دیزاین ورجاوند آرزو و امید پیروزی و موفقیت را برای شما دارد.







قبلی
بعدی
هنوز دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.